Sponsoren 2019

Sponsoren 2019

Zonder onze sponsoren was het voor Team Haagse Hogeschool niet mogelijk geweest om mee te kunnen doen aan de Race of the Classics 2019. Bij deze willen wij hen van harte bedanken voor het realiseren van onze REES!


GBS

Onze hoofdsponsor van dit jaar is GBS International!

GBS International is gespecialiseerd in onderhoud en revisie van industriële tandwielkasten.

Door constant te blijven innoveren, te investeren in goed opgeleid personeel en 24/7 bereikbaar te zijn voor klanten, is GBS in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende naam voor onderhoud en revisie van gearboxes. 
Hiernaast heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een machinewerkplaats voor werkstukken met grote afmetingen. Draaien, frezen en ponsen zijn hierbij de belangrijkste.

Naast de Benelux weten ook veel internationale klanten GBS te vinden. Van een inspectie in de Europoort tot een revisie op een schip voor de kust van Mexico, de engineers staan altijd paraat om problemen aan gearboxes zo snel mogelijk op te lossen.

GBS International is te karakteriseren als een informele, flexibele organisatie. Een goede werksfeer vindt GBS enorm belangrijk. Zo is er bijvoorbeeld iedere vrijdagmiddag een borrel met een hapje en een drankje en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor teambuilding. Onze onderscheidende kernwaarden als organisatie zijn: integer, passievol, innovatief en eigenzinnig.

Door de constante groei van het bedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om het team te versterken. We hebben dan ook regelmatig afstudeeropdrachten en vacatures beschikbaar voor HBO en TU werktuigbouwkunde studenten. Interesse?
Meer informatie kun je op onze website vinden: jobs.gbs-international.com


HAK

Volgende week gaan wij genieten van de heerlijke maaltijdschotels van HAK Groenten! Deze schotels zijn zeer eenvoudig te bereiden, enkel opwarmen en zelf wraps, rijst of pasta toevoegen! Bovendien zitten de schotels boordevol vezels en eiwitten, een ideale oplossing als je een dagje vegetarisch wil eten (op zee!). Wij zullen in ieder geval niet aan scheurbuik lijden met deze voedzame maaltijden.


Aethon

Je hebt er vast al over gehoord: grote tekorten in de zorg. Wij zetten ons in voor deze tekorten, maar hebben jouw hulp daar hard bij nodig!
Volg jij een zorg-gerelateerde, paramedische of sociale studie en wil je iets bijdragen aan de tekorten in de zorg? Solliciteer via de link: http://bit.ly/2UkcZO5


Intercédé

Intercédé is de totaalleverancier op het gebied van promotionele producten.

Zij onderscheiden zich door:
• Scherpe kwaliteitscontrole
• Eigen ontwerpafdeling
• Fulfilment van uw voorraden
• Het bestellen, beheren en uitleveren van relatiegeschenken
• Eigen inkoop in het Verre Oosten

Green products, duurzaam aanbesteden en ketentransparantie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal binnen Intercédé.

Wilt u uw relaties verrassen met de mooiste gifts & premiums? Uw medewerkers een stijlvol kerstpakket geven? Of uw bedrijf op een verfrissende manier onder de aandacht brengen? Intercédé regelt het!

https://www.intercede.nl/


Praktijk Henny Groenewegen Voetreflex Plus & Pedicure

Bij Praktijk Groenewegen kunt u terecht voor een ontspannende of een klachtgerichte Voetreflex Plus massage.
Een Voetreflex Plus massage kan lichamelijke of geestelijke klachten verminderen of doen verdwijnen.
Het is onder andere inzetbaar bij: stress, hoofdpijn, nek-, rug- of schouderklachten, hormonale problemen, allergieën, klachten aan de luchtwegen of spijsvertering, slaapproblemen, depressie en emotionele klachten.

Voor meer informatie kunt u terecht bij http://pedicuregroenewegen.nl/ of bel naar 06-25324188


Opti-flor

Opti-flor kweekt en verkoop orchideeën op internationaal niveau. Ze kweken 29 verschillende soorten welke op tientallen manieren tentoongesteld kunnen worden.

Optiflor is altijd op zoek naar personeel, zowel fulltime, parttime als stagiaires en zijn zeer flexibel in werktijden. Zoek jij toevallig nog een leuke (bij-)baan of stage in de agrarische sector? Kijk op https://www.optiflor.nl/ voor meer informatie!


Attentio

Ondertussen gaat het hand in hand, weer een jaar de rees, weer een jaar Attentio. Team Haagse Hogeschool en Donald van Attentio zijn ondertussen zeer bekend met elkaar. Het langsgaan wordt dan ook door bestuursleden van Team Haagse Hogeschool gezien als een leuk bestuurs-uitje.

Donald, we willen jou ontzettend bedanken voor je harde, royale, loyale en energieke inzet. Je bent goed én trots in wat je doet. Tot volgend jaar!


Waalpartners

Waalpartners is een breed georiënteerd civieltechnisch ingenieursbureau, dat verder kijkt en dieper graaft naar oplossingen die vandaag en morgen van waarde zijn.

Waalpartners is al ruim veertig jaar lang thuis in projecten die toekomstbestendig zijn. Van planontwikkeling tot realisatie, beheer en onderhoud.


Café Momfer de Mol

Met een groot aanbod bieren is Momfer een van de gezelligste (eet)cafe’s in Den Haag. In 2017 zelfs de nummer 5 van heel Nederland!


Welvaarts Weegsystemen

Welvaarts Weegsystemen werd in 1978 opgericht als familiebedrijf en is sindsdien flink gegroeid. In Nederland en Duitsland is er geen ander bedrijf dat bestaat met een langere ervaring op het gebied van mobiele weegsystemen. Kiezen voor Welvaarts Weegsystemen betekent kiezen voor een totaalpartner!

https://www.welvaarts.com/