Sponsoren 2018


ZONDER ONZE SPONSOREN WAS HET VOOR TEAM HAAGSE HOGESCHOOL NIET MOGELIJK GEWEEST OM MEE TE KUNNEN DOEN AAN DE RACE OF THE CLASSICS 2018. BIJ DEZE WILLEN WIJ HEN VAN HARTE BEDANKEN VOOR HET REALISEREN VAN ONZE REES!

 

Albert Heijn

Everybody Appie

Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.


Pirtek

Pirtek is Europees marktleider in het op locatie vervangen van (hydrauliek) slangen. Onze service is gericht op uw mobiliteit, die we dagelijks inzetten in de 9 marktsectoren waarin we actief zijn: De bouw-, transport-, logistieke-, afval-, maritieme-, facilitaire-, industriële-, agrarische- en evenementensector.


Aqua Safety

Uw vertrouwde en toegewijde partner op het gebied van veiligheid, beveiliging, service en onderhoud in de offshore-safety.


Accoris

Accoris is een netwerk van zelfstandige consultants welke zich richt op het begeleiden van ondernemingen en (semi-) overheidsorganisaties bij een breed scala aan financiële vraagstukken.


GKL ventilatie techniek B.V

GKL Ventilatie Techniek onderdeel van Polvo B.V, is specialist in natuurlijke ventilatie aan de toevoerzijde, op en rond de gevel. Verkoopleider Wouter den Hertog: “Een recente ontwikkeling is dat we dit specialisme steeds meer combineren met de afvoerzijde. Ideaal voor bijvoorbeeld woningcorporaties die zowel renoveren als nieuw bouwen.” 


De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool biedt een ruim aanbod hbo-opleidingen, masteropleidingen en post-hbo opleidingen en trainingen.


Herbergier – Den Haag

In een Herbergier wonen mensen met dementie. Ze doen hele gewone dagelijkse dingen zoals een ommetje maken, genieten van mooie muziek of heerlijk even luieren op de bank. Zelfstandig wonen lukt niet meer, maar in een Herbergier letten we vooral op wat de gasten allemaal nog wél kunnen.Cafe Momfer de Mol

Een café waar niet alleen de kwaliteit van ons eten van het grootste belang is, maar ook de speciale sfeer met gasten die ervan willen genieten. De keuken van Cafe Momfer de Mol gebruikt de meest verse, lokale producten om gerechten van de beste kwaliteit te kunnen serveren.

Bier, wijn, koffie, thee en een enorme selectie Van Kleef likeuren. We zijn er trots op Hertog Jan te kunnen dienen en we hebben 8 tapsystemen en vele (speciale) bieren op de fles, zodat je de beste selectie hebt. Naast onze fantastische huiswijnen serveren wij ook hoogwaardige speciale wijnen per glas en per fles.


Sport Point de Bie

Wij zijn een allround sportzaak, met een specialisatie in wedstrijdzwemmen, waar iedereen terecht kan voor zijn of haar actieve sportbeoefening. Bij ons in de winkel vind je een breed Assortiment sport- en aanverwante artikelen in verschillende prijsklassen.


Flitz events

Flitz-events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland van 2 tot 1500 personen.


Boskalis

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening en creëert nieuwe horizons voor al haar stakeholders. Onze website schetst een beeld van onze organisatie in al haar facetten.


Waalpartners

Civiele engineering is ons vak. Sinds 1974 zijn we een betrouwbare partner voor veel opdrachtgevers, van gemeenten en provincies tot ontwikkelaars en aannemers. Met een capaciteit van bijna zestig professionals behoren we tot de middelgrote civiele ingenieursbureaus. Groot genoeg om de meest omvangrijke projecten aan te pakken, klein genoeg om persoonlijk en slagvaardig werken te waarborgen.


Welvaarts Weegsystemen

Al sinds 1978 wordt er gewogen op allerlei mogelijke manieren binnen dit familiebedrijf. Kwaliteit staat bij ons voorop.

De elektronica en software, als de technische opbouw van de weegsystemen wordt door onze eigen mensen gemaakt. Doordat beide specialismen nauw samenwerken en verbonden zijn ontstaan unieke innovaties. Bij Welvaarts zijn de lijnen kort en gaan we geen uitdaging uit de weg!


Attentio

We willen Donald van Attentio bedanken voor zijn 10 jaar geweldige drukwerk voor Team Haagse Hogeschool.

Donald bedankt! We hopen nog vele jaren met u samen te mogen werken!

Al meer als 17 jaar is ons bedrijf een begrip in Den Haag. Vanaf het moment dat wij ons vestigden aan de Boomsluiterskade heeft de wens van de klant altijd de hoogste prioriteit gehad. Met ons uitgebreide diensten aanbod heeft menige Gemeente, publieke instelling of onderneming in het bedrijfsleven ons weten te vinden. Door onze prettige en duidelijke manier van zaken doen, en vakbekwaam personeel,  mogen wij ons tevreden stellen met een zeer loyale klantenkring, die ons bij herhaling van opdrachten voorziet.